Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

x
El Customer Counsel de SUEZ Spain se suma al Dia Europeu de la Mediació El Customer Counsel de SUEZ Spain se suma al Dia Europeu de la Mediació
< VOLVER A NOTICIAS

El Customer Counsel de SUEZ Spain se suma al Dia Europeu de la Mediació

Enero

El Customer Counsel de SUEZ se suma avui a la celebració del Dia Europeu de la Mediació, que té lloc cada 21 de gener.
SUEZ Spain compta, des de l’any 2011, amb la figura del Customer Counsel (defensor del client), que ha apostat per la mediació com a eina per potenciar el diàleg, trobar espais d’entesa i aconseguir acords quan sorgeix alguna situació de desacord difícil de resoldre entre els clients i les empreses del grup, actuant amb independència i objectivitat.

Durant el 2016, el Customer Counsel ha mediat en un 93% dels casos rebuts. En la resta, s’ha emès una resolució que és d’obligat compliment per a les empreses del grup però voluntària per als clients. El servei té una alta acceptació entre els clients de la companyia. Un 94% destaca que el recomanaria per solucionar una discrepància amb la companyia.

En els últims anys la mediació s’ha utilitzat progressivament en molts àmbits de la societat com una eina efectiva per resoldre conflictes entre persones o col·lectius.

La mediació és un procés voluntari en el qual les parts en conflicte acorden buscar una solució alternativa basant-se en l’escolta activa i el diàleg. Per a aquest procés compten amb l’ajuda d’un tercer independent (el mediador) el paper del qual se centra a recompondre la confiança entre les parts i generar un nou escenari que permeti avançar en la construcció d’una solució acceptable per als implicats. La consecució d’un acord confortable per als interessats permet una millora en la seva relació a futur ja que, entre altres aspectes, la solució acordada és fruit de la seva participació en el procés.

El+Customer+Counsel+de+SUEZ+Spain+se+suma+al+Dia+Europeu+de+la+Mediaci%C3%B3 <p>El Customer Counsel de SUEZ se suma avui a la celebració del Dia Europeu… http%3A%2F%2Fwww.aqualogy.net%2Fes%2Fnoticia%2F723%2Fel-customer-counsel-de-suez-spain-se-suma-al-dia-europeu-de-la-mediacio http%3A%2F%2Fwww.aqualogy.net%2Fuploads%2Fimg%2F7c6ff87467b2bb202c623f39b1bb09ef.jpg El Customer Counsel de SUEZ Spain se suma al Dia Europeu de la Mediació... http://tinyurl.com/y5tly296